Retourneren

Verkeerd besteld of niet tevreden?

Geen probleem. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de bestelling altijd naar ons terugsturen. Let op! We ontvangen het artikel graag in de originele staat (incl. labels) & verpakking bij ons retour.

Hoe werkt het retourneren?
1. Lees onderstaande informatie goed door
2. Vul het onderstaande retourformulier in
3. Een medewerker verwerkt uw retouraanvraag en stuurt u een referentienummer.
3. Verpak de artikelen (onbeschadigd en schoon) in de originele verpakking (zak of doos).
3. Zorg dat je eigen gegevens te vinden zijn in de doos en schrijf het referentienummer wat je hebt ontvangen van ons op de doos.
4. Noteer het retouradres op de doos.
5. Retourneer het pakket binnen 14 dagen via een verzendpunt (PostNL / DHL / DPD).

Belangrijke informatie:

 • De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en aflevering bij Bespaar Goed. Tevens is het risico van beschadiging of het zoekraken van het retourpakket voor de verzender van het pakket. Bewaar daarom altijd de bon van het postagentschap waarmee het pakket wordt verzonden.
 • Geef duidelijk je naam, adres en ordernummer aan in de doos van je retourzending (zonder gegevens kunnen wij je retourzending niet koppelen en je aankoopbedrag niet terugstorten).
 • Retourzendingen zonder afzender worden voor maximaal één maand opgeslagen op onze locatie. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt.
 • Hygiëne producten kunnen bij een geopende verpakking niet worden geretourneerd.
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 • Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De verpakking met zorg verzenden, gelieve hier geen duct tape voor te gebruiken.
 • Vul onderstaand formulier in. Het invullen van het retourformulier moet binnen 14 dagen na ontvangst, daarna heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren. Hierna vervalt je herroepingsrecht.
 • Is jouw retourzending goedgekeurd dan zal jouw retour + verzendkosten (heenreis) binnen 14 werkdagen worden gecrediteerd.

Retouradres pakket of brievenbuspakje:
Bespaar Goed
Retourenafdeling
Rochussenstraat 1
6535TV Nijmegen
Nederland

Afgeven retourzendingen
Voor de dichtstbijzijnde PostNL-locaties, zie: Locatiewijzer PostNL.

Terugbetaling
Wij betalen het gehele aankoopbedrag (exclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de retourzending.

Retourformulier


  DefectVoldoet niet aan verwachtingVerkeerd product ontvangenAnders