Betaalmogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden om je aankoop in de webwinkel te betalen:

iDEAL
Apple Pay
Creditcard
Klarna Achteraf betalen

iDEAL
Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren, dan kan je gebruik maken van iDEAL. Bij iDEAL zijn alle Nederlandse banken aangesloten. Zo kan je eenvoudig, snel en veilig de aankoop betalen via je eigen bank. Voor het gebruik van iDEAL is geen apart account nodig, je kunt het meteen gebruiken.

Apple pay
Voorheen koos je voor de gewenste betaalmethode en opende er weer een nieuw scherm etc. Apple Pay op iPhone werkt veel eenvoudiger. Je kiest voor Apple Pay als betaalmethode. Vinger op de vingerafdrukscanner of even lachen naar je Face ID camera en voila: de betaling is gereed.

Creditcard
De volgende creditcards worden geaccepteerd*:

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Maestro

*Alle bestellingen zijn onder voorbehoud van acceptatie en verificatie.

Klarna Achteraf betalen
Als je kiest voor de betaaloptie Klarna Pay Later, kun je kiezen voor betaling binnen 30 dagen of aan het einde van de volgende maand. Kies je voor betaling binnen 30 dagen, dan moet je de betaling ook echt binnen 30 dagen voldoen, anders krijg je een boete voor de vertraging. Kies je voor betaling aan het einde van de volgende maand, dan wordt daarvoor een extra bedrag bijgeschreven op je factuur van Klarna. Let op: als je voor Klarna kiest, moet je afleveradres het woonadres zijn waarop je geregistreerd staat.